Σταση Εργασιασ / ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 15/7 - ΕΝ.Α.Σ. - Δημοσιο, αδεδυ, σταση εργασιασ, διαδηλωσεισ.

Σταση Εργασιασ / ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 15/7 - ΕΝ.Α.Σ. - Δημοσιο, αδεδυ, σταση εργασιασ, διαδηλωσεισ.. Όλα τα άρθρα του tag σταση εργασιασ. Στάση εργασίας στα τρόλεϊ λόγω γενικής συνέλευσης. Παράνομες κρίθηκαν οι στάσεις εργασίας των εφοριακών. Θέμα :κήρυξη στάση εργασίας για την ικαρία η ε.γ του ντ σάμου της αδεδυ σας καλεί να προκηρύξετε στάση. Στάση εργασίας σε μετρό (γραμμές 1,2,3) προκήρυξαν για σήμερα από τις 21.00 έως τη λήξη της.

Των ενώσεων μετά και την ανυποχώρητη στάση του υπουργείου εργασίας απέναντι στις θέσεις μας για το επίμαχο νομοσχέδιο. Στάση εργασίας προκήρυξαν την τετάρτη 26 μαϊού οι εργαζόμενοι στο μετρό, με τους συρμούς να μένουν ακινητοποιημένοι από την αρχή της. Επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας των σωφρονιστικών υπαλλήλων. Για το εργασιακο νομοσχεδιο 08 ιουν 2021 | 16:47. Προσέλκυση εργαζομένων υψηλής ειδίκευσης στην εε με νέους κανόνες.

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ...
ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ... from www.tastv.gr
Στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00 στα δημόσια νοσοκομεία της αττικής. Θέμα :κήρυξη στάση εργασίας για την ικαρία η ε.γ του ντ σάμου της αδεδυ σας καλεί να προκηρύξετε στάση. Στάση εργασίας σε μετρό (γραμμές 1,2,3) προκήρυξαν για σήμερα από τις 21.00 έως τη λήξη της. Στάση εργασίας στο μετρό από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 το πρωί εξήγγειλαν για την τρίτη 17/12/2019 οι. Αναστέλλεται η στάση εργασίας που είχε αποφασιστεί για αύριο, πέμπτη 15 οκτωβρίου, στις γραμμές 2 και 3 του μετρό, σε. Στάση εργασίας την πέμπτη σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ. Προσέλκυση εργαζομένων υψηλής ειδίκευσης στην εε με νέους κανόνες. Τετράωρη στάση εργασίας γιατρών και νοσηλευτών την τετάρτη 15/7.

Αναστέλλεται η στάση εργασίας που είχε αποφασιστεί για αύριο, πέμπτη 15 οκτωβρίου, στις γραμμές 2 και 3 του μετρό, σε.

Στάση εργασίας στα τρόλεϊ λόγω γενικής συνέλευσης. 0 ratings0% found this document useful (0 votes). Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ τη δευτέρα 3 ιουνίου. Θέμα :κήρυξη στάση εργασίας για την ικαρία η ε.γ του ντ σάμου της αδεδυ σας καλεί να προκηρύξετε στάση. Στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας για γιατρούς και νοσηλευτές δημόσιων νοσοκομείων. Σύμφωνα με ανακοίνωση, για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των εργαζομένων του δημοσίου στο συλλαλητήριο, η αδεδυ κηρύσσει στάση εργασίας την τετάρτη, 16 ιουνίου 2021, σε όλο το δημόσιο. Παναττική στάση εργασίας από τις 12.00 έως τις 15.00 κήρυξε για σήμερα η πανελλήνια. Στάση εργασίας και συλλαλητήριο στις 16 ιουνίου. Όλα τα άρθρα του tag σταση εργασιασ. Στάση εργασίας στο μετρό από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 το πρωί εξήγγειλαν για την τρίτη 17/12/2019 οι. Παράνομες κρίθηκαν οι στάσεις εργασίας των εφοριακών. Προειδοποιητική τετράωρη στάση εργασίας για την πέμπτη από τη 1.00 μμ έως. Πανελλαδική στάση εργασίας και πορεία στο υπουργείο υγείας.

Στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας για γιατρούς και νοσηλευτές δημόσιων νοσοκομείων. Στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00 στα δημόσια νοσοκομεία της αττικής. Ιεραπετρα, δασκαλοι, σταση εργασιασ, νηπιαγωγοι. Στάση εργασίας και συλλαλητήριο στις 16 ιουνίου. Προσέλκυση εργαζομένων υψηλής ειδίκευσης στην εε με νέους κανόνες.

Σε τετράωρη στάση εργασίας προχωρούν την Τετάρτη οι ...
Σε τετράωρη στάση εργασίας προχωρούν την Τετάρτη οι ... from www.voria.gr
Των ενώσεων μετά και την ανυποχώρητη στάση του υπουργείου εργασίας απέναντι στις θέσεις μας για το επίμαχο νομοσχέδιο. Σε πανελλαδική στάση εργασίας προχωρούν σήμερα οι εφοριακοί. Για το εργασιακο νομοσχεδιο 08 ιουν 2021 | 16:47. Προσέλκυση εργαζομένων υψηλής ειδίκευσης στην εε με νέους κανόνες. Στάση εργασίας και συγκέντρωση στο υπ. Παναττική στάση εργασίας από τις 12.00 έως τις 15.00 κήρυξε για σήμερα η πανελλήνια. Στάση εργασίας την πέμπτη σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ. Επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας των σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Στάση εργασίας την πέμπτη σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ.

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ τη δευτέρα 3 ιουνίου. Ιεραπετρα, δασκαλοι, σταση εργασιασ, νηπιαγωγοι. Προσέλκυση εργαζομένων υψηλής ειδίκευσης στην εε με νέους κανόνες. Το σωματείο ηλεκτροδηγών τραμ αττικής, διαμαρτυρόμενο για τη μη σωστή λειτουργία του συστήματος τηλεματικής του μέσου. Θέμα :κήρυξη στάση εργασίας για την ικαρία η ε.γ του ντ σάμου της αδεδυ σας καλεί να προκηρύξετε στάση. Με τους διασωληνωμένους να αυξάνονται συνεχώς η ομοσπονδία προχωρά σε στάση εργασίας. Επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας των σωφρονιστικών υπαλλήλων. Στάση εργασίας σε μετρό (γραμμές 1,2,3) προκήρυξαν για σήμερα από τις 21.00 έως τη λήξη της. Τετράωρη στάση εργασίας σήμερα στο τραμ. Προειδοποιητική τετράωρη στάση εργασίας για την πέμπτη από τη 1.00 μμ έως. Στάση εργασίας την πέμπτη σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ. 16 οκτωβρίου, 2020 δελτία τύπου βιολέτα τριπόδη. Στάση εργασίας και συγκέντρωση στο υπ.

16 οκτωβρίου, 2020 δελτία τύπου βιολέτα τριπόδη. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για σταση εργασιασ από το ποεδην: Θέμα :κήρυξη στάση εργασίας για την ικαρία η ε.γ του ντ σάμου της αδεδυ σας καλεί να προκηρύξετε στάση. Στάση εργασίας στα τρόλεϊ λόγω γενικής συνέλευσης. Παναττική στάση εργασίας από τις 12.00 έως τις 15.00 κήρυξε για σήμερα η πανελλήνια.

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΕΜΠΤΗ 23-02-2017 ΑΠΟ ...
ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΕΜΠΤΗ 23-02-2017 ΑΠΟ ... from sedkalamaria.files.wordpress.com
Το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου «ευαγγελισμός», αποφάσισε στάση εργασίας την τρίτη 11. Τετράωρη στάση εργασίας στο τραμ μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00 στα δημόσια νοσοκομεία της αττικής. Για το εργασιακο νομοσχεδιο 08 ιουν 2021 | 16:47. Παναττική στάση εργασίας από τις 12.00 έως τις 15.00 κήρυξε για σήμερα η πανελλήνια. Επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας των σωφρονιστικών υπαλλήλων. Ιεραπετρα, δασκαλοι, σταση εργασιασ, νηπιαγωγοι. Συμμετέχουν οι εργαζόμενοι των νοσοκομείων.

Θέμα :κήρυξη στάση εργασίας για την ικαρία η ε.γ του ντ σάμου της αδεδυ σας καλεί να προκηρύξετε στάση.

Όλα τα άρθρα του tag σταση εργασιασ. Κάλεσμα για συμμετοχή στη στάση εργασίας των εργαζομένων της κοινωφελούς εργασίας την την παρασκευή. Στάση εργασίας και συγκέντρωση στο υπ. Επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας των σωφρονιστικών υπαλλήλων. Savesave σταση εργασιασ χανια 2012 for later. Σε πανελλαδική στάση εργασίας προχωρούν σήμερα οι εφοριακοί. Συμμετέχουν οι εργαζόμενοι των νοσοκομείων. Το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου «ευαγγελισμός», αποφάσισε στάση εργασίας την τρίτη 11. 16 οκτωβρίου, 2020 δελτία τύπου βιολέτα τριπόδη. Στάση εργασίας στο μετρό από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 το πρωί εξήγγειλαν για την τρίτη 17/12/2019 οι. Τετράωρη στάση εργασίας στο τραμ μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Προειδοποιητική τετράωρη στάση εργασίας για την πέμπτη από τη 1.00 μμ έως. Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ τη δευτέρα 3 ιουνίου.